Ajankohtaista

ZERO sai uuden maahantuojan

09.01.2012

DECOlight Oy aloitti 1.1.2012 ruotsalaisten ZERO –valaisimien maahantuojana.

“ZERO tuo erinomaisen lisän tuotevalikoimaamme. Heidän tuotevalikoimassaan on useita klassikoita ja joka vuosi tuoteperhe kasvaa innovatiivisilla uutuuksilla. Benjamin Hubertin suunnittelema LOOM - valaisin palkittiin vuoden 2102 IF design palkinnolla (kuva alla). Tulevaisuudessa tuotevalikoimaa kartuttavat myös kansainväliset huippunimet, kuten Karim Rashidin suunnittelema uutuus SPACE - TIME -valaisin osoittaa. ZERO:n joustava tuotantoprosessi on myös loistava vahvuus erityisesti brand-ajattelua vaativissa projektikokonaisuuksissa.

Toivotan vanhat ja uudet asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan ZERO:n hauskaan ja idearikkaaseen valikoimaan. Uskon, että myös sinä tulet innostumaan ZERO:n valikoimasta. “ kertoo DECOlight Oy:n toimitusjohtaja Janne Paulamäki.

Tilaa ZERO –tuotekuvasto

ZERO:n tuotekuvaston voit tilata tästä linkistä.

Palkittua Skandinaavista muotoilua

ZERO edustaa skandinaavista designia parhaimmillaan. Yksinkertaisten muotojen ennakkoluuloton yhdistäminen perinteisiin materiaaleihin luo hauskan ja idearikkaan kokonaisuuden. Jännittävä ja monipuolinen valikoima antaa mahdollisuuden iloitella väreillä ja muodoilla. ZERO sopiii värimaailman joustavuuden ansiosta myös erinomaisesti brand-tuotteiksi.

Lue ZERO:sta lisää tästä linkistä.

Arkisto