Ajankohtaista

Keyra ja Ixi voittivat Good Design Award 2011-palkinnon

31.01.2012

FDV Groupin tytäryhtiö Murano Duen suunnittelemat Keyra- ja Ixi-valaisimet voittivat arvostetun muotoilualan Good Design Award 2011-palkinnon. Palkinnon jakamisesta vastaavat Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design-museo ja European Center for Architecture Art Design and Urban Studies-keskus.

Palkinto luotiin vuonna 1950 Eero Saarisen, Charles ja Ray Eamesin, sekä Edgar Kaufmann jr:n idean pohjalta ja se jaetaan vuosittain suunnittelijoille ja yrityksille innovatiivisimmista tuotteista.

Roberto Paolin luoma Keyra edustaa täydellistä yhdistelmää vanhoista muodoista, kuten valo, ja moderneista teknologioista, kuten LEDit. Se on ajaton ikoni, joka luo keveyden ja joustavuuden tunteen ja kiinnittää katsojien huomion. Filippo Caprioglion luoma Ixi on kimaltelevien, risteilevien valojen luomus, joka tuo elämää moderniin designiin lasin vahvuudella ja LEDejen kehittyneellä teknologialla. Tulos on loistava tyyli, rohkeus ja persoonallisuus.

Design ja innovaatio, Murano Duen valaisimien merkittävät ominaisuudet, yhdistettyinä huippuosaamiseen, muuntavat ideat luotettaviksi, pitkäikäisiksi tuotteiksi, jotka ovat tunnusomaisia nykyaikaiselle elämäntavalle ja jättävät jälkensä myös tulevaisuuteen. Jälleen kerran, Good Design Award-palkinto on todiste FDV Groupin panostuksesta designiin ja teknologiaan, kuten myös Muranon lasitöiden jalon historian vaalimiseen. Tämä takaa korkean laadun, joka on tunnusomaista venetsialaisen saaren lasitaiteilijoille.

Keyra ja Ixi, sekä muut GOOD DESIGN™ Award 2011-palkinnon voittajat ovat nähtävissä Chicago Athenaeum Museum-museossa osoitteessa www.chi-atheanaeum.org.

Arkisto