Ajankohtaista

INNERMOST Suomen markkinoille

18.03.2012

DECOlight Oy aloittaa 1.4.2012 yhteistyön arvostetun kansainvälisen INNERMOSTtuotemerkin kanssa. INNERMOST:n tuotevalkoima sisältää kansainvälisten suunnittelijioiden sisustusvalaisimia. INNERMOST:n valaisimia käytetään ravintoloiden, hotellien, kauppojen ja asuinrakennusten valaisemisessa.

“INNERMOST tuo erinomaisen lisän sisustusvalaisimien tuotevalikoimaamme. INNERMOST:n kansainvälinen design sekä oma uniikki tyyli soveltuu erityisen hyvin hotelleihin, ravintoloihin ja baareihin. Useiden eri kansainvälisten muotoilijoiden ansiosta valikoimasta löytyy hyvin erityyppisiä sisustusvalaisimia. Joustava valmistus mahdollistaa myös asiakkaiden tarpeiden mukaan modifioidut valaisimet kuten asiakkaan oman brändin mukaisen värityksen."

BIGOLI by Phayvanah Halsackda

BEADS by Winnie Lui

METALLIC by Innermost

Toivotan vanhat ja uudet asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan INNERMOST:n kansainväliseen ja uniikkiin valikoimaan. Uskon, että myös sinä tulet innostumaan INNERMOST:n valaisimista. “ kertoo DECOlight Oy:n toimitusjohtaja Janne Paulamäki.

Kansainvälistä tyyliä

INNERMOST edustaa kansainvälistä designia parhaimmillaan. Värien ja muotojen ennakkoluuloton yhdistäminen perinteisiin ja uusiin teknisiin materiaaleihin luo hauskan ja idearikkaan kokonaisuuden. Jännittävä ja monipuolinen valikoima antaa mahdollisuuden iloitella väreillä ja muodoilla. INNERMOST sopiii muodon ja tyylin monimuotoisuuden ansiosta myös erinomaisesti brand-tuotteiksi.

Kuvagalleria

BUCKLE by Tina Leung

KAPOW! by Tina Leung Valkoinen ja punainen, 30x30 cm

LEAF by Timorous Beasties
Kolme eri kokoa: 22x30, 32x46, 25x56; kaksi eri väriä: harmaa ja punainen

FILLET by Geeio Yuen
Kaksi eri väriä: musta ja valkoinen; kaksi eri kokoa: 28x40, 58x80

Lue INNERMOST:sta lisää tästä linkistä.

Arkisto