Ajankohtaista

Framery Q + Pluriel = Täydellinen match

17.05.2016

Framery on suomalainen uuden ajan puhelinkoppien ja pienneuvottelutilojen valmistaja, joka on todellinen pioneeri alallaan. Yrityksen perustajat saivat idean äänieristettyihin puhelinkoppeihin edellisessä työssään, jossa heidän työntekonsa keskeytyi usein esimiehen puhuessa kovaäänisesti puhelimeen. Ymmärtäessään, että samasta ongelmasta kärsivät myös monet muut, miehet päättivät kehittää ratkaisun ja niin syntyi Framery.


Frameryn valikoimasta löytyy yhden hengen Framery O sekä kahden hengen Framery Q, johon on valittu DECOlightin edustaman Exenian Pluriel-valaisin. Pluriel on lähes huomaamaton, kauniisti viimeistelty valaisin, joka koostaan huolimatta valaisee tehokkaasti. Valoteho tässä halkaisijaltaan 4-senttisessä valaisimessa on erinomaiset 550 lumenia. Pluriel täyttää myös maailmanlaajuisesti myytävän tuotteen tekniset vaatimukset.

Framery Q:n kuori on aina sama, mutta sen sisustus voidaan valita viidestä eri vaihtoehdosta käyttötarkoituksen mukaan.

  • Working with Pal - seisomakorkuinen tai vaihtoehtoisesti puoli-istuva työtaso ja siihen sopivat baarijakkarat
  • Meeting Maggie - Maggie-sohvat ja kolme vaihtoehtoista sohvapöytää
  • Betty's Cafe - kaksi lepotuolia ja pieni kahvipöytä
  • MeTime - yhden hengen työtila, jossa seisomakorkeuteen sähköllä säätyvä pöytä

Kaikissa kopeissa on tuuletin ja valaisin, jotka käynnistyvät automaattisesti kun käyttäjä astuu sisään. Myös sähköpistokkeet sekä kaksi vaatekoukkua kuuluvat varustukseen.

Tuotesuunnittelun keskeisin ohjaaja on ollut tilan käyttäjä sekä hänen tarpeensa ja tila pyrkii ennen kaikkea tukemaan käyttäjää työssään. Framery Q:n ulkomuoto ja mitoitus noudattaa pienemmän Framery O:n pehmeää linjaa. Rungon värivalikoima, musta ja valkoinen, on neutraali ja eri ympäristöihin helposti sovitettava. Sisustukseen saa vaihtelua eri verhoilukankailla.

Lisätietoa: www.frameryacoustics.com

Lähde: Pekka Toivola, tuotesuunnittelija, Framery Oy sekä Framery Oy:n www-sivut

Kuvat: Framery Oy, Exenia

Arkisto