Ajankohtaista

Darø Suomen markkinoille

10.09.2014

Darø Suomen markkinoille

Darø ja DECOlight ovat solmineet yhteistyösopimuksen Darø -valaisimien maahantuonnista ja jakelusta Suomen projektimarkkinoille.

Darø edustaa tanskalaista valaisinsuunnittelua jo kolmannessa polvessa. Tyylikäs ja ajaton Skandinaavinen muotoilu yhdistyy erinomaiseen toiminnallisuuteen. Yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta Darø:n valaisimet soveltuvat erinomaisesti toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin, kahviloihin ja koteihin.

"Tehtävämme on tarjota suunnittelijoille uusia ajatuksia ja tuotteita. Darø:n valikoima täydentää hyvin nykyistä valikoimaamme ja sopii palkitun skandinaavisen muotoilunsa ansiosta erittäin hyvin suomalaisiin projekteihin niin julkiselle kuin yksityiselle puolelle", kertoo DECOlight Oy:n toimitusjohtaja Janne Paulamäki.

Kuvagalleria

Bell+

Bell+ haastaa riippuvalaisimien staattisen luonteen. Thomas Holst Madesenin suunnittelema moderni riippuvalaisin on säädettävissä yksinkertaisen mekanismin ansiosta. Tyylikäs valinta esimerkiksi neuvotteluhuoneisiin, ravitoloihin ja hotelleihin. Light and Building 2014 Design plus- palkinnon voittaja.

Värit: musta, valkoinen

Triton

Trion riippuvalaisimessa yhdistyy elegenssi, muotoilu ja yksityiskohtien tinkimätön viimeistely. Valaisimen muodon juuret juontavat juurensa 1980-luvun alkuun jolloin alkuperäinen Trion valaisin suunniteltiin. Tämä moderni versio soveltuu niin julkisiin kuin yksityisiin projekteihin.

Värit: musta, valkoinen ja kupari
Koko, halkaisija: 27, 35 tai 45 cm

Lue lisää klikkaamalla alla olevaa logoa.

Arkisto